حمل و نقل دریایی چیست ؟ عوامل موثر بر نرخ حمل و نقل دریایی | transemartlogistics

حمل و نقل دریایی چیست ؟ عوامل موثر بر نرخ حمل و نقل دریایی | transemartlogistics

یعنی کشتی باری در یک بندر نزدیک به مقصد پهلو می گیرد و کالا های آنها در چند کشتی کوچک تخلیه شده و راهی بندر مقصد می شوند. در روش مستقیم هنگامی که کشتی از مبدا بارگیری می‌شود تا زمانی که به مقصد خود برسد ، هیچگونه توقفی نخواهد کرد و این امر باعث می شود تا بار در کمترین زمان به مقصد برسد . دسته بندی اصولی اجناس در کشتی ، باعث می‌شود تا افراد با خیالی آسوده و دور از اضطراب کالاهای خود را از این طریق انتقال دهند و با دیگر کالاها اشتباه گرفته نشوند.

  • در صورتی که بارنامه گم شده و آسیبی به کالا وارد شود؛ شرکت می تواند هیچ خسارتی نپردازد و خود را تبرئه کند.
  • می‌توان گفت؛ به طور کلی هزینه حمل و نقل دریایی ارزان‌تر از راه‌های دیگر است.
  • انواع کشتی‌ها در حمل و نقل دریایی بر اساس قابلیت حمل بارهای مختلف تقسیم و طبقه‌بندی می‌شوند.
  • در این روش زمان ارسال کالا زیاد است و باید نوع کالا به گونه ای باشد که این زمان بروی کیفیت کالا تاثیر نگذارد.
  • این وسیله با موتور دیزلی حرکت می‌کند و ممکن است عرشه باز یا نیمه‌باز داشته باشد.

یعنی بار کشتی در اثر شرایط، تغییر ماهیت داده و دیگر قابل استفاده نباشد. به عنوان مثال بار نمکی که رطوبت خورده باشد و خاصیت خود را از دست داده باشد خسارت کامل فرضی دیده. کالاها در هنگام جابه‌جایی از طریق کشتی به دو صورت کامل یا فرضی از بین می‌روند. از بین رفتن فرضی کالا به معنی تغییر ماهیت کالاست که باعث می‌شود بخشی یا تمام ارزش آن از دست برود. شرکت‌های بیمه با توجه به دلیل و نحوه از بین رفتن کالا، میزان متفاوتی خسارت با صاحبان آن پرداخت می‌کنند.

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای

در حال حاضر بیشتر محموله‌های غیر فله را در دریا‌ها transemartlogistics حمل می‌کنند. جالب است بدانید که بیشتر از نیمی از تجارت اقیانوسی با انواع کشتی های عظیم حمل‌کننده کانتینر انجام می‌شود . به ‌طورکلی، کشتی‌های حمل‌کننده کانتینر، کشتی‌های خودکاری هستند که با جرثقیل‌های دروازه‌ای بارگیری و تخلیه می‌شوند. منظور از روش حمل کراس استافینگ انتقال کالا از یک کشتی به کشتی دیگر و ادامه مسیر می باشد. از روش کراس استافینگ در شرایط تحریم و بنادر کوچک استفاده می شود. این انواع کشتی‌های حمل و نقل دریایی مناسب حمل و نقل غذا و مواد خوراکی هستند که باید در طول سفر در حالت مناسبی نگهداری شوند، مثل میوه‌ها و سبزیجات.

اهمیت حمل بار با کشتی در چند سال اخیر

قرن هاست که این روش به انسان در رساندن محمولات خود به سایر نقاط جهان کمک کرده است. شاید تنها عیب حمل و نقل آبی طولانی بودن زمان رسیدن کالا به مقصد در مقایسه با روش های دیگر (زمینی، هوایی) باشد. بیشتر تاجرینی که زمان برایشان اهمیت ندارد اولین گذینه ای که برای حمل بارشان انتخاب می کنند روش دریایی است. از نکات مهم دیگری است که در استعلام قیمت حمل و نقل بار شما تاثیر می گذارد.

بی شک شما می دانید بهترین راه برای گسترش تجارت و کسب کار، تجارت بین الملل می باشد،… برای حمل مایعات ان هم با حجم زیاد از کشتی های فله بر که به آن ها تانکر نیز گفته می شود، استفاده می کنند. البته به این نکته نیز دقت کنید که همه کشور ها نمی توانند از این نوع و حمل نقل استفاده نمایند زیرا تمام کشور ها دسترسی به آب های آزاد را ندارند. برای حمل مایعات با حجم زیاد از کشتی های فله بر که به آنها تانکر هم می گویند استفاده می شود. 3)مزیت سوم حمل دریایی ثبات و تشابه نسبی در کرایه های مربوطه است.

انواع کشتی‌‌های حمل و نقل دریایی