امروزه با آزادسازی روزافزون جامعه چین، این قانون و مفهوم کمرنگ شده است. یکی از آن ابداعاتی که چنان سراسر جهان را میگیرد که دیگر کسی نمیداند قدم اول آن از کجا برداشته شده و چنان محبوب است که در فرهنگ بخشهای مختلف دنیا نفوذ میکند. با اینکه قهوه محبوبترین نوشیدنی برای آمریکاییها است، اما چای هم نوشیدنی محبوبی است. اما برعکس کشورهای آسیایی، آمریکاییها ترجیح میدهند چایشان را خنک، شیرین و از طریق بطری بنوشند. در زمان پادشاهی چارلز دوم، واردات و فروش چای از چین مخالفان بسیاری داشت و مالیات زیادی هم به آن وارد بود. در آن زمان شرکت هند شرقی انحصاراً تجارت چای را در دست داشت و این باعث شده بود چای به انگلستان قاچاق شود.
- این چای رحمت الهه چین نامیده می شود و دارای طعم، مزه خوش و عطری گرم است.
- این مجموعه با وارد کردن بیش از ۷۰ نوع چای تخصصی و گلچین شده و همچنین بیش از ۱۵۰ محصول مختلف اعم از ابزارها و دم افزارهای چای از کشور چین، اولین و بزرگترین مجموعه فعال در این زمینه است.
- به همین دلیل، وقتی اروپاییان متوجه شدند که برگهای چای بدون خشک شدن به آنها نمیرسند، آن را به شکل طبیعی اکسیده و سپس خشک کردند.
- در این زمان چای بیشتر بخشی از خوراک بود چرا که آن را با برنج مخلوط میکردند.
از خالی شدن قوری اطمینان حاصل نمایید و سپس ظرفی که آب در آن ریخته شده را خالی کنید. در روش سنتی، این آب درون فنجان ها و روی سطح آن ها ریخته می شود تا آن ها را گرم کند و عطر چای را نیز در فضا پراکنده نماید. اغلب در مراسم چای از انواع چای یونولون استفاده میشود.
چای اولونگ عالیشان کد OT14
رقبا ده فنجان چای از چهار نوع چای متفاوت را مینوشیدند و سپس نام منطقهی کشت چای و منبع آب چای را میگفتند. بهمرورزمان Tōcha در مراسمهای چای ژاپنی بسیار پرطرفدار شد. سیچوان بهعنوان نخستین جایزه نوشیدن چای در چین محسوب میشود. جاذبهی حضور در یاندی امکان تست کردن انواع مختلف چای است. درواقع شبکهی هاتوگ که در اطراف دریاچهی هوهای قرار دارد، فرصتی برای قدم زدن در خیابانهای قدیمی پکن و نوشیدن چای چینی را برای گردشگران فراهم میکند. در هنگام ورود به بازار در اولین نگاه، مجسمهای از برجستهترین متخصص چای چینی در قرن هشتم به چشمتان میخورد.
ریوند چینی-چای چینی | OkChay
تمام انواع مختلف چایی که وجود دارد، سبز، سیاه، سفید، اولانگ، پوره و زرد، همگی از یک گیاه به دست میآیند، گیاه کاملیا سیننسیس که بومی چین است. تبدیل آن به انواع مختلف و طعمهای گوناگون مربوط به روش پرورش و فرایند بعد از آن است. به همین دلیل، وقتی اروپاییان متوجه شدند که برگهای چای بدون خشک شدن به آنها نمیرسند، آن را به شکل طبیعی اکسیده و سپس خشک چای های خاص ایرانیان کردند. این کار باعث شد برگها تیره رنگ شوند و چای سیاه به وجود آید و با اینکه چینیها همچنان ترجیح میدهند چای سبز باقی بماند، اروپاییها چای سیاه را بیشتر پسندیدند.
چای اولانگ، چای سیاه است یا چای سبز؟