این باغ دارای استخر رو باز ، زمین والیبال، پارکینگ و آلاچیق و آبنماهای متعدد است. این کافه در باغ موزه مقدم قرار دارد. این باغ رستوران فضایی آرام و دلپذیر دارد و در کنار این فضاها، کیفیت مناسب غذاها باعث شده مشتریان پر و پا قرصی داشته باشد. میزهای سلطنتی، پنجرههای قدی، لوسترهای لوکس و همچنین پتینهکاریهای هنرمندانه باعث شده تا رستوران لوشاتو جزو شیکترینها باشد. در کنار خاویار بلوگا، فیله مینیون و لابستر کاردینال با سس خامه نیز یکی گرانقیمتترین غذاهای منوی لوشاتو به حساب میآیند. یکی از اجزای تشکیل دهنده اکثر رستوران ها و سفره خانه های سنتی تخت سنتی رستوران است. بنابراین در رابطه با طراحی سفره خانه های ایرانی هم لازم است به این نکته توجه شود. اما اگر همین کار را در محلهای که بافت قدیمیتر دارد و پر است از سفره خانهها و غذاخوریهای سنتی انجام بدهید، احتمالا پیشرفتتان کمتر از حالت قبل خواهد بود. اگر رستوران شما این امکان را دارد که بتوانید فضایی سبز بیرون از رستوران ایجاد کنید، حتماً این کار را انجام دهید. مثلا وقتی مشتری وارد رستورانی سنتی میشود و متوجه میشود که همانند رستورانهای مدرن برای ورود افراد معلول به آنجا چند امکان مناسب طراحی شده خود به خود حس بهتری نسبت به آن رستوران پیدا میکند.
این رستوران که در دسته بهترین رستوران های سنتی تهران قرار دارد، در یک فضای کاملاً سنتی و جالب از مهمانان خود با انواع غذاهای با کیفیت پذیرایی میکند و جالب است بدانید که بنای آن بیش از ۳۰۰ سال قدمت دارد. رستوران بینالمللی خاقان در دستهی لوکسترین و البته گران قیمتترین رستورانهای تهران قرار دارد که با دکوراسیونی بینظیر حس لوکسبودن را به شما القا میکند. در منوی رستوران بینالمللی خاقان میتوانید انواع غذاهای ایرانی سنتی و فرنگی را پیدا کنید. طراحی دکور برای رستوران سنتی باید با نگاهی تازه به وسایل قدیمی انجام شود. نصب پنجرهها، ستونها و حتی ایوانهایی که در معماری ایرانی پرطرفدار بودهاند با اندک تغییراتی همان جذابیت را برای مشتریان شما هم خواهند داشت. اما هنگامیکه مطمئن شدید یک رستوران سنتی برای شما بهترین انتخاب است و سبک مورد علاقه خود را هم یافتید قدم بعدی اجرای طراحی دکور است. این رستوران با انواع غذاهای سنتی خوشطعم و فضای لوکس خود بهترین محل برای دورهمیهای خانوادگی است. اما به چند مورد دیگر هم اشاره میکنیم که با بکار گرفتن خلاقیت خود استفاده جذابتری میتوان از آنها داشت مانند جعبههای چوبی کوچک برای نشستن یا گذاشتن وسیله روی آنها، طراحی دکور پیشخوان با انواع ادویه و ظرفهای گلی، کف سنگفرش همراه با نورپردازی، چمن مصنوعی در بخشهای کوچکی از رستوران، ریختن خرده سنگ زیرپای مشتریان، ساخت جوی آب مصنوعی، هدایت کردن نور طبیعی به داخل و …
رستوران بینالمللی خاقان در سه وعده صبحانه، نهار و شام سرویسدهی دارد. آیا می خواهید مشتریان شما یک وعده غذایی سریع یا یک غذای آماده داشته باشند و سریع خارج شوند؟ «لوشاتو» که در زبان فرانسوی، به معنای قصر است در دو طبقه و نیم ساخته شده و ظاهری مشابه یک قصر باشکوه دارد. حالا که تمامی ویژگیهای یک رستوران سنتی مناسب را برشمردیم، به نظر شما اطراف تهران و در نزدیکی شهریار کدام رستوران تمامی ویژگیها را یک جا داراست؟ تمامی غذاها از بهترین مواد اولیه تهیه میشوند و طعم بسیار عالی دارند. ترکیب رنگ ها یکی دیگر از پارامتر هایی است که در طراحی رستوران بسیار مهم می باشد. ظروف مورداستفاده، دیزاین غذاها، رفتار حرفهای پرسنل، طراحی شیک فضای داخلی و بهارخواب رستوران همگی باعث شدهاند تا حس توران یکی از لوکسترین جاهایی باشد که میتوانید در آن غذاهای ایرانی و فرنگی نوش جان کنید. در حس توران از غذاهای تکراری خبری نیست و غذاهای ایرانی به شیوهای خلاقانه ارائه میشود.
در میان رستوران های لاکچری تهران جا دارد از رستوران لوشاتو نیز یاد کنیم. پیدا کردن رستوران های لاکچری تهران سخت نیست. میتوانید برای دلبازتر کردن فضا از لامپهایی با نور ملایم استفاده کنید. گل و گلدان، حوض، فواره، صخره سبز، استفاده از عودهای با بوی طبیعت از جمله آکسسوارها یا وسایلی است که بهتر است در آنجا قرار گیرند. در نمای اصلی رستوران نباید سایه و تاریکی غلیظی به چشم بخورد، مگر اینکه بخواهید بخش دیگری را مورد تاکید قرار دهید. همچنین در این رستوران سرو صبحانه بهصورت بوفه نیز انجام میشود. در رستوران مانسون لانژ از بهترین آشپزهای غذاهای فرنگی کمک گرفته میشود تا طعمی بهیادماندنی برای فرد رقم بخورد. رستوران باربد نیز جز یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران است. این چنین نورپردازی کلاسیک شما میتوانید یک سبک سنتی را به نمایش بگذارد. لوکس بودن یک رستوران را میتوان بر اساس دکوراسیون و چیدمان داخلی، مبلمان، ظروف و نحوهی سرویسدهی، طرز رفتار کارکنان و امکاناتی مثل پارکینگ اختصاصی، تراس، فضاهای جداگانه داشتن برای مهمانهای ویژه و البته سطح قیمت آن تعیین کرد.
در شعبهی جردن این رستوران موسیقی زنده هم اجرا میشود. شیشلیکهای آبدار و ماهیچههای مخصوص شاندیز جردن بسیار معروف و خوشمزه هستند. میگو، استیک، بیف، پاستا و پیتزا و کلی غذای خوشمزه دیگر هم برای هر سلیقهای در این رستوران ایتالیایی پیدا میشود. همانطور هم که اشاره کردیم، عناصر مختلف باید همخوانی کافی با سبک کلی رستوران را داشته باشند. با توجه به تمایل بیشتر مشتری ها به نشستن کنار پنجره و اتاق های خصوصی و برای جلب رضایت آن ها، طراح مجموعه، طراحی پلان سنتی را برهم زد. مثلا اگر تم طراحی مراکز مجاور سنتی است در انتخاب طرح کلاسیک برای رستوران خودتان شک نکنید. طبیعتا شما باید سبکی را برگزینید که در آن منطقه خاص باشد، مثلا اگر تعداد رستوران مدرن بیشتر است طراحی و تاسیس یک رستوران سنتی ایرانی حسابی به کسب و کارتان رونق خواهد بخشید. مثلا سبک طراحی داخلی رستوران دریایی با سبک طراحی داخلی رستوران ایتالیایی فرق دارد. در منوی این رستوران انواع غذای ایرانی، فرنگی، کباب، غذاهای دریایی و نوشیدنی را میبینید؛ حتی صبحانه نیز به صورت خاص برای مشتریان سرو میشود. کوبابا را میتوان یکی از بهترین رستورانهای غذای دریایی تهران نیز به شمار طراحی داخلی هتل و رستوران آورد. کوبابا در کنار غذاهایی خاص عربی و ترکیل، دیگر غذاهای بینالمللی را نیز ارائه میدهد.
دکوراسیون داخلی رستوران کوبابا مدرن و لوکس است و پرسنل رفتار مناسبی دارند. این مورد به شیوه طراحی دکوراسیون داخلی کافه بر میگردد. گاه در بعضی از کشورهای خارمیانه به موارد جالبی از طراحی رستوران سنتی برمیخوریم. در طراحی بسیاری از رستورانهای سنتی از شیوههای پست مدرنی استفاده شده تا به همین هدف برسند، از همین رو نمونههای موفق عمدتا فرم سنتی را با متریال و اجرای مدرن تلفیق کردهاند. طراحی رستوران در تبریز زمانی پروژه ای موفق محسوب می شود که تمامی مراحل اجرای فکر و کانسپت، طرح، شخصیت و برند رستوران و سایر موارد ذکر شده با محوریت تیم طراحی و برندینگ صورت گیرد. تمامی غذاهای این رستوران از بهترین مواد اولیه تهیه شدهاند و عطر و طعم بسیار خوبی دارند. منظور از رستورانهای اروپایی،رستوران هایی مانند رستورانهای ایتالیایی که در کشور ما بسیار جاافتاده و متداول هستند، است. پس با ما همراه باشید.
پیشنهاد میکنیم بیشتر در شمال پایتخت به دنبال این رستورانها باشید. البته پیشنهاد میکنیم از قبل میز خود را رزرو کنید. به خاطر داشته باشید که اگردوست دارید از تراس این رستوران استفاده کنید، حتما از قبل میز خود را رزرو کنید. مثال دیگر، برای طراحی تختهای داخل رستوران لزومی ندارد که حتما از چوب برای این کار استفاده کنید زیرا شما تنها کاری که باید درست انجامش دهید این است که حس سنتی بودن به آن تختها بدهید، بنابراین با هر جنسی که مقاومت بالاتر و هزینه و وزن پایینتری داشته باشد، ساخته شوند بهتر است. زیبایی این کار به شدت شگفتانگیز است.
حس توران دارای دو بخش کافه و رستوران است که با فضاسازی بینظیر به بهترین محل برای برگزاری مراسمهای خاص و بهیادماندنی تبدیل شده. فضاسازی شیک و مدرن رستوران بیستانگو را به بهترین محل برای برگزاری مراسم و مناسبتهای خاص کرده است. پخش موسیقی بصورت کاملا زنده، سالاد بار و همچنین میز اردور از دیگر ویژگی های بارز یکی دیگر از بهترین رستوران های سنتی تهران به نام شهربانو هست. لوسترهای بزرگ سلطنتی، پتینههای دیوار و سقف، نورپردازی زیبا، میز و صندلیهای بسیار لوکس همگی باعث شده تا رستوران شاندیز به یکی از رستوران های لاکچری تهران تبدیل شود. برای مثال آنها هنگامیکه میخواهند تعدادی تابلو فرش یا تابلو نقاشی را بر روی دیوار بزنند از موضوعات نسبتا جدید استفاده میکنند، یعنی وقتی آن نقاشی یا تابلو فرش را از دور نگاه کنید حدس میزنید که به یک موضوع تاریخی اشاره دارد، اما هنگامیکه از نزدیک میبینید متوجه میشوید که سوژهای جدید را با فرمی سنتی طراحی کرده است. ما بر همین اساس، در ادامهی این مطلب تعدادی از لوکسترین رستورانهای تهران را معرفی کردهایم. حالا که با تعدادی از رستورانهای لاکچری تهران در منطقهی شمال شهر آشنا شدید، به شمال شرق تهران میرویم تا با رستورانهای لوکس این منطقه را پیدا کنیم.
آشپزخانه رستوران را میتوان یکی از مهمترین بخشهای رستوران تعریف کرد زیرا کیفیت و طعم غذا مستقیما مرتبط با آشپزخانه است. این نکته مهم در این خصوص است که اگر توجه داشته باشید، تابلوهای دیواری در همان نگاه اول سبب جلب نظر شما می شوند، بنابراین اگر تابلوهای درستی را انتخاب نکنید، ممکن است بر روی نظر مشتریان شما تاثیر منفی بگذارد و همین موضوع سبب شود تا آن ها رستوران شما را به عنوان مکان مناسبی برای غذا خوردن انتخاب نکنند. رستوران باید به گونهای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظر آید و جلب توجه کند. مبلمانی که برای چنین دکوراسیونی در نظر گرفته می شود به سبک کلاسیک و ترجیحا چرم است و باید طرح آن به گونه ای باشد تا میهمانان احساس راحتی کامل داشته باشند. این فضاهای ساده محیط های دنج و راحتی به همراه حس آرامش را ایجاد میکنند . همینطور میتوان داده ها مفید درخصوص قسمتهای متعدد رستوران را در این بخش به مشتری توضیح داد تا بتواند به راحتی مکان مطلوب خود را پیدا کرده و غذای خود را سفارش دهد.
در علم روانشناسی برخی از رنگ ها به شدت بر تحریک اشتهای افراد اثر گذار می باشند. حتی اگر بهترین غذا را هم بپزید، ولی دکوراسیون شما غنی و مشتری پسند نباشد و تجربه خوبی از غذا خوردن در رستوران شما نداشته باشند احتمالا نه باز می گردند و نه رستوران شما را به خانواده و یا افراد دیگر توصیه می کنند. در اکثر رستورانهای مانند فست فودها؛ از وسایل سرد و فلزی و همچنین نور مستقیم پرانرژی استفاده میکنند، تا مانع این شوند که مشتری زمان زیادی در آن جا ماند؛ چون در این رستورانها باید غذا به صورت سریع خورده شود و جا برای مشتریان دیگر نیز باشد. در بعضی از نمونههای داخلی دیده میشود که چراغهای چشمکزن به سبک قدیم را در بخشهای مختلف رستوران تعبیه میکنند، اما واقعا هیچ لزومی وجود ندارد که شما خودتان را تا این حد محدود نمایید. در بسیاری از اوقات این خلاقیتها واکنش خوبی را در میان مشتریان ایجاد میکنند، مگر اینکه مشتری احساس کند با طرحی تقلبی و اصطلاحا کپی شده طرف است یا اینکه نتواند تم رستوران شما را تشخیص دهد که مدرن است یا سنتی؟